Bátor naplója

Bátorkodom megosztani Veletek mindennapjaim élményeit, érzéseit.

LEGJOBB KÉPEIM

Utolsó kommentek

  • Zsuzsa89: Gratulálok az ezüsthöz! Nagyon jó kis buli lehetett!!! (2013.05.10. 22:55) Olimpiai ezüst!
  • Zsuzsa89: Nekem ez a kép nincs is meg!!! (2013.01.09. 21:52) Piri mami az unokáival
  • Dittta: Nagyon jók a rajzaid!!!! :) (2012.06.13. 20:09) PIK(ásszóbá)TOR
  • Zsuzsa89: Kedves Bátor! Eszter nevében is köszönjük az éneket, nagyon szépen szólt, ügyi vagy! (2012.05.25. 14:30) Elindult a hétpettyes...
  • Dittta: Ez lett a kedvenc dalom. :) Tündér vagy! :) És olyan szépen ejted a szavakat! Zene füleimnek! :) (2012.05.24. 21:16) Elindult a hétpettyes...
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

PIK(ásszóbá)TOR

2012.06.13. 10:10 Baator

Anya kölcsönkérte az oviból az idei rajztermésemet, hogy gyönyörködhessen benne kicsikét. Így indult. De aztán elszabadultak a dolgok: kifaggatott, hogy mi-micsoda, mikor rajzoltam, miért azt, meg egyébként is, aztán mutogatta fűnek-fának, beszkennelte, feltöltötte, és most kénytelen vagyok mindezt megosztani veletek is. Persze a szerénységem élénken tiltakozik önmagam fényezése ellen, no meg a lustaság kisördöge is egyetért aban, hogy jobb csendben ülni a babérjaimon, de azért mégiscsak az anyukám - hadd örüljön! :)

Szóval pár alkotásomat kiemelném az egész évi (pontosabban 2011 őszétől mostanáig készített, azaz mondhatni az idei "tanév") kupacból:

Ez talán a legkevésbé rejtjelezett, hiszen a zászló egyértelműen jelzi, hogy egy várról van szó, a vártámadó íjjal van felszerelve (az ott a fején nem sisak, hanem haj!), és a kép közepén egy profi hajítógép van - működés közben. (Nyilvánvalóan japán import, a méretéből kifolyólag. - a szerk. megj.) A véres csatajelenetet ellensúlyozandó, egy virágot is rajzoltam a csatamezőre - elvégre mező, nem?

baator: váras

A következő képen középen tűzoltó autó látható, de azt hiszem, ez egyértelmű. A további részletek kisebb magyarázatra szorulnak. Jobb oldalon égő ház, de a létráról mégis a bal oldalon látható "óriásnak álcázott égő ház" oltásán fáradoznak. (Szóval NEM lángoló hajú vidám figura! - a szerk. megj.) Apa elismerését a hangsúlyos féltengelyekkel vívtam ki... És mivel igyekszem jól szocializálódni, majd' minden képemen van napocska és felhők. :)

baator: tűzoltó

 Mese a kíváncsi kecskebékáról. Az oviban meghallgattuk a mesét, aztán rögtön le is rajzoltuk. Az én rajzomon a kútban békaszemek láthatók.

baator: kecskebéka

Anya egyik nagy ballövése következik. Meg mert volna esküdni rá, hogy a képen Vitéz Lá(j)szló pózol, a kezében pedig a csapláros néni lánykori báli legyezőjét tartja. - De NEM! Ez itt a Télapó - puttonnyal. :) Azt már mondanom sem kell, hogy óriási pelyhekben hull a hó, és az a kék ott a mi házunk. (A piros felhő és a kép jobb alsó sarkában látható mini-mikulás - feltételezem - költői túlzás... - a szerk. megj.)

baator: télapó

Farsangi jelmezemet is megörökítettem, sőt egy kicsit fel is turbóztam sarkantyúkkal és kettőskereszttel. :) A jelmez eredetiben itt látható. (Egyedülálló megoldás a Green Screen technika. - a szerk. megj.)

baator: farsang

Egy kis tavaszi vidámság: katica - szigorúan hat lábbal.

baator: katica

A következő kép vitathatatlanul az egyik remekművem. A szekéren boros hordó utazik, erre a fáj a foga a medvéknek is. A ló lábai között található harmadik medve azért olyan kicsi, mert távolabb van. Ezt jó, ha tisztázzuk. Anyának a lóábrázolásom tetszik nagyon, És hogy ez milyen mesének a megjelenítése, azt már a felejtés homálya fedi, de ha felismered a képem alapján, akkor megillet téged egy értékes ajándék - mondjuk egy személyre szóló remekmű tőlem. :)

baator: medvés

 Egy ovis séta alkalmával meglátogattunk egy kis tavat a faluban. Igazi kuriózum volt a tónál talált szürke gém. Ezt természetesen nem mulasztottam el megörökíteni a rajzomon. Az úton a csoportommal sétálok, az óvónénik kíséretében. A kép leghangsúlyosabb része maga az Út - ezt ugye nem kell megmagyaráznom? :)

baator: kirándulás a tópartra

 És elérkeztünk Anya egyik kedvencéhez, amit vízfestékkel és zsírkrétával készítettem. Ezzel kívánok minden kedves rajongómnak vízparti élményekben gazdag, kellemes nyarat!

baator: vízfesték és zsírkréta

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarbator.blog.hu/api/trackback/id/tr924584998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dittta 2012.06.13. 20:09:41

Nagyon jók a rajzaid!!!! :)
süti beállítások módosítása