Bátor naplója

Bátorkodom megosztani Veletek mindennapjaim élményeit, érzéseit.

LEGJOBB KÉPEIM

Utolsó kommentek

  • Zsuzsa89: Gratulálok az ezüsthöz! Nagyon jó kis buli lehetett!!! (2013.05.10. 22:55) Olimpiai ezüst!
  • Zsuzsa89: Nekem ez a kép nincs is meg!!! (2013.01.09. 21:52) Piri mami az unokáival
  • Dittta: Nagyon jók a rajzaid!!!! :) (2012.06.13. 20:09) PIK(ásszóbá)TOR
  • Zsuzsa89: Kedves Bátor! Eszter nevében is köszönjük az éneket, nagyon szépen szólt, ügyi vagy! (2012.05.25. 14:30) Elindult a hétpettyes...
  • Dittta: Ez lett a kedvenc dalom. :) Tündér vagy! :) És olyan szépen ejted a szavakat! Zene füleimnek! :) (2012.05.24. 21:16) Elindult a hétpettyes...
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szülinapi buli a barátaimmal

2009.01.13. 16:10 Baator

Vasárnap délutánra meghívtam a barátaimat, hogy ünnepeljenek velem együtt. Sokan eljöttek, és nagyon jól éreztük magunkat együtt.

A következő meghívóval invitáltam a vendégeimet:

baator: meghívó verdás

Elsőnek Hanna Bíborka érkezett, én akkor még aludtam, de gyorsan felébredtem a tiszteletére. Gyors gatyaszervíz után teljesen szalonképes lettem, és átkapcsoltam vendéglátó üzemmódba. Kedvesen megmutogattam neki a játékaimat, és közben szépeket gondoltam róla (kimondani nem mertem...).

Martin pajtásom érkezésével már kezdett megoszlani a figyelmem, de azért jól vettem az akadályokat. Már majdnem elfelejtettem, hogy Martinka milyen viharos egyéniség. Emlékszem, pici baba koromban többször is rámkiabált. Ezt már akkor sem értettem... :)

Jakab két gyönyörű kísérővel érkezett: Annácskával és Borival. Annával különösen szoros a viszonyom, valójában bárhová követem, ahova hív. Ezen az estén kicsit visszafogottabb volt a szokásosnál, de lehet, hogy csak túl sokan voltunk a meghittebb együttléthez. Jakab nagyon vidám baba, többször is megkacagtattuk a buli alatt.

Természetesen Petra hercegnő is átjött, és tündéri jelenlétével emelte az est fényét. Neki mindig nagyon örülök.

Csabi haveromat már epedve vártuk, hogy megbonthassuk a tortákat, és meg is jött hamarosan. A bevonulása kissé hosszadalmasra sikeredett, gondolom azért, hogy mire a program sűrűjébe vágunk, már izzon a levegő a torták és az ajándékhegy körül. Csabi igazi hangulatmester.

Mielőtt azonban rátérnék a lényegre, néhány szót a körítésről:

A karácsonyfánkat még meghagytuk erre a hétvégére, a lufidekorációt (vendégmunkások segítségével) elkészítettük, jómagam a selejtesebb lufik kipukkantgatásával járultam hozzá a díszítéshez. :) Anya beszerezte a fontosabb kellékeket: verdás poharak és tányérkák, torták, aprósütemények, kekszek, szendvicsfalatkák és egyéb rágcsálnivalók, valamint gyerekbarát itókák széles választéka. Vendégeim és kísérőik kényelméről négyen gondoskodtunk: Anya, Apa, Ditta és jómagam.

baator: gyertya-elfújás

Eredetileg két torta volt: egy krémes (Piri mami sütötte) és egy müzlis (Anya érdeme), de aztán Jakab is egy nagy gyümölcstortával állított be, úgyhogy volt választék bőven, senki nem maradt ki a jóból. Sajnos Anya színes sztárgyertyái nem gyulladtak be, de volt másik. Igaz, azt is kétszer kellett meggyújtani, mert Martin barátom már a saját szülinapi bulijára gyakorolta a tüdőmunkát. :)

baator: nagy ajándéktáska Annáéktól

A torták után az ajándékátadás következett. Én egy hirtelen ötlettől vezérelve befészkeltem magam a szoba közepén álló trónszékembe, és vártam, hogy kényeztessenek. Persze a vendégeim mind majdnem egyszerre rohantak meg, alig győztem kibontogatni az ajándékokat, úgyhogy inkább csak a jól bevált szövegemet ismételgettem: "Köszi! Kibontani, kibontani!" Szebbnél szebb ajándékokkal leptek meg a barátaim. Kaptam fókaidomárt fókástul, állatkirakót, dínós-vonatos élményparkot, saját kezűleg készített mécsestartót és rajzokat, Barnikás párnát, mondókáskönyvet, világítós békát, kicsi dömpert, szép képeslapokat és csokikat. Szemmel láthatóan a dömpi varázsolt el leginkább, mert pont az a kézbe simulós fajta, igaz, a legtöbb ajándékomat csak később raktam össze rendesen. Ezúton is köszönök mindent, de legfőképpen azt, hogy eljöttetek hozzám.

baator: csoportkép

Készítettünk pár csoportképet is, hogy megörökítsük a pillanatot. Mondhatom, nem volt egyszerű összetrombitálni a vendégeket, sőt, volt, aki le is maradt a képről, mert később érkezett.

Jázminka és kedves szülei egy másik buliból tartottak hazafelé, de azért beugrottak hozzám is. Köszönöm a figyelmességüket, maradék energiámmal nekik is tudtam örülni, amíg le nem merült az elemem. (Az ebéd utáni pihenőidőmben elég későn tudtam rákapcsolni magam a töltőre, mert annyira izgatott voltam a buli miatt...)

Szerintem elég jól sikerült az összejövetel, fergetegesen jól éreztem magam. Már negyedik napja engem ünnepelt a világ, hozzá tudnék szokni... :)

Köszönöm mindenkinek a látogatást és a gratulációkat, még sok ilyen jó hangulatú összeröffenésben legyen részünk!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarbator.blog.hu/api/trackback/id/tr90881970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suddha 2009.01.17. 14:34:18

Tényleg elég jól sikerült a buli, még az otthon hagyott családtagoknak is sikerült küldeni egy kis sütit. Örülünk, hogy jól érezted magad, szívesen megszervezzük Neked minden évben... :)
Anya

Martin és anyukája 2009.01.17. 22:05:53

Szia Bátor!
Nagyon jó volt a bulid,nem is akartam délután aludni mert minél előbb szerettem volna már menni,és még azóta is emlegetem anyának a tűzoltóautódat,bocsi,hogy elfújtam a gyertyádat de már alig vártam,hogy megkóstoljam nagyon fincsi volt és apának is ízlett amit csomagoltatok.
(remélem anya nekem is szervez szülinapomra egy ilyen bulit):)
Baráti üdvözlettel Martin.

ZZSzZ 2009.01.21. 21:35:55

Kedves Bátor!
Tudom kicsit megkésve, de gratulálunk a 2. Születésnapod alkalmából. Talán megérted, hogy most egy kissé el voltunk-vagyunk foglalva.Zoárd nagyon sajnálja, hogy nem lehetett ott a jó kis bulidon, reméljük jövőre majd bepótolhatjuk.
puszilunk
Zita és a többiek
süti beállítások módosítása