Bátor naplója

Bátorkodom megosztani Veletek mindennapjaim élményeit, érzéseit.

LEGJOBB KÉPEIM

Utolsó kommentek

  • Zsuzsa89: Gratulálok az ezüsthöz! Nagyon jó kis buli lehetett!!! (2013.05.10. 22:55) Olimpiai ezüst!
  • Zsuzsa89: Nekem ez a kép nincs is meg!!! (2013.01.09. 21:52) Piri mami az unokáival
  • Dittta: Nagyon jók a rajzaid!!!! :) (2012.06.13. 20:09) PIK(ásszóbá)TOR
  • Zsuzsa89: Kedves Bátor! Eszter nevében is köszönjük az éneket, nagyon szépen szólt, ügyi vagy! (2012.05.25. 14:30) Elindult a hétpettyes...
  • Dittta: Ez lett a kedvenc dalom. :) Tündér vagy! :) És olyan szépen ejted a szavakat! Zene füleimnek! :) (2012.05.24. 21:16) Elindult a hétpettyes...
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

I. Budo Zala

2011.07.18. 20:19 Baator

Részt vettünk egy hagyományteremtő rendezvényen Alsópáhokon.

Roland bácsi hívta meg Apát, hogy tartson bjj és katori bemutatót, de aztán sokkal több is kerekedett belőle...

A program egy közös örömfutással kezdődött, amit nagy mellénnyel bevállaltam, de aztán csak atyai segítséggel tudtam tartani az iramot. Mindenesetre a végén megcsillogtattam futótudományomat egy kicsikét, hogy elhiggyék, megy ez Apa nélkül is.

Miközben mi a tűző napon izzadtunk, Anyát a hűvös sátorban Tibi bácsi megropogtatta kicsikét. (Anya azóta is csak Tibi bácsiról tud beszélni, azt mondja, hogy ő egy félisten - hacsak egészen nem az!)

Besoroltuk magunkat mi is a sátor hűvösébe, ott vártuk a program további alakulását. Láttunk érdekes bemutatókat: Anya nagyon várta már a tai ji bemutatót, és Feri bácsi tetszett is neki. A thai boxolók kemények voltak, és sokan is. A kendósok számomra érthetetlen módon igen hangosan adták elő tudományukat, de azért tetszett, nekem is kellene a gyűjteményembe egy ilyen menő szerkó, mint ami nekik van.

Ja, és ne feledkezzünk meg a gyönyörű kimonós lányokról sem, akik megmutatták, hogy nem is olyan egyszerű belebújni egy ilyen csudi ruhába. (Persze mozogni sem könnyű benne!) Aranyosan tipegtek a papucskájukban, és mindig kedvesen mosolyogtak.

Én egyszer leléptem a színről, elmentem a szomszéd rendezvényre büfét feltérképezni, Anya meg kereshetett hiába, és még jó, hogy nem volt nálam pénz, mert így kénytelen voltam visszaszaladni a szárnyai alá. Felelőtlen eltűnésem ellenére azért kaptam egy kis gumicukrot és innivalót... :)

Apával riportot készített a keszthelyi tévé. Tulajdonképpen Apa és a kardja (főleg a kardja?) volt a sztár a találkozón - sokan megcsodálták a 650 éves pengét, Apa pedig szívesen mutogatta, kezébe adta mindenkinek.

A brazil jiu-jitsu bemutató sikeres volt, és sokan voltak rá kíváncsiak. Akadtak szép számmal vállalkozó szellemű kihívók is. Voltak, akik többedmagukkal támadtak, és volt olyan ifjonc is, akinek Apa kopogott... :)

A kardbemutatóval Apa kritikus volt, de nekem (és sokunknak) nagyon tetszett.

Az egész délutáni izzadás után végül egy közeli étteremben pihentünk meg, elköltöttünk egy gyors vacsit, de én már nagyon fáradt voltam. Apának és a többi klubvezetőnek még volt megbeszélnivalója a nappal kapcsolatban (Rolandtól gyönyörű ajándékot kaptak), azt próbáltam türelmesen végighintázni, de a szúnyogok nem nagyon hagyták. Aztán egy csoportkép után végül elengedtek bennünket haza. Bár hosszú volt a nap (főleg nekem), azért jól éreztem magam, máskor is szívesen mennék.

Reméljük, hogy Roland bácsi is jó emlékeket raktározott el, és jövőre is vállalja a Budo Zala megszervezését.

A rendezvényről további képek itt találhatók. Apa beszámolója az eseményről itt olvasható.

Itt található a Keszthelyi TV összefoglalója, benne Apával készült riport, képgaléria.

A Helikon Rádióban Apával készült interjú itt hallgatható meg.

1 komment

Címkék: zala molnár gábor farkasok budo bjj katori

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarbator.blog.hu/api/trackback/id/tr443108203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tenkes Kapitány · http://www.farkasok.com 2011.07.28. 23:33:26

Jól futottál, Harcosom!
Az eltűnés az érdekes - mert egyszercsak azt láttam, hogy egyedül kóvályog a kis Bogyókám, kiabálva, hogy anya, anya... Méghogy lelépett! Úgy el lett felejtve, mintha ott se lett volna!
Apa persze a saját bemutatójával volt kritikus...
süti beállítások módosítása