Bátor naplója

Bátorkodom megosztani Veletek mindennapjaim élményeit, érzéseit.

LEGJOBB KÉPEIM

Utolsó kommentek

  • Zsuzsa89: Gratulálok az ezüsthöz! Nagyon jó kis buli lehetett!!! (2013.05.10. 22:55) Olimpiai ezüst!
  • Zsuzsa89: Nekem ez a kép nincs is meg!!! (2013.01.09. 21:52) Piri mami az unokáival
  • Dittta: Nagyon jók a rajzaid!!!! :) (2012.06.13. 20:09) PIK(ásszóbá)TOR
  • Zsuzsa89: Kedves Bátor! Eszter nevében is köszönjük az éneket, nagyon szépen szólt, ügyi vagy! (2012.05.25. 14:30) Elindult a hétpettyes...
  • Dittta: Ez lett a kedvenc dalom. :) Tündér vagy! :) És olyan szépen ejted a szavakat! Zene füleimnek! :) (2012.05.24. 21:16) Elindult a hétpettyes...
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nyuszi

2008.03.27. 14:55 Baator

Nem, én nem vagyok nyuszi, én bátor vagyok!!! A nyuszival a Húsvétra utaltam. Mert hát mi is számomra a Húsvét, hiszen én még csak egy éves vagyok?... Fogalmam sincs, ki a csuda a Krisztus bácsi, gőzöm sincs a feltámadásról, de még böjtölnöm sem kellett, bármi legyen is az... Ha Apa előveszi a kölnis üveget, azonnal kimutatom, hogy én inkább máshol szeretnék lenni, a sikítozó lányoktól pedig mindig megrettenek. Nem mondom, mindenféle tojást ettem az elmúlt napokban, meg a kalács és a sonka is finom eledel. A tormától Anya szerint eltorzul az arcom, úgyhogy mostanában nem próbálkozom vele többször.

Tehát szerintem a Húsvét, az a Nyuszi és az ajándékok (innen-onnan csurran-cseppen ilyen-olyan alkalmakkor meg csak úgy is... :) ). Az ajándékaimat most nem sorolom fel, mert már abban is elfáradnék, ha végigmondanám, nemhogy még végigjátszani az összessel, de a nyuszis élményeimet megosztom veletek.

Petráéknál ismerkedtem meg az ovi-nyuszival. Neki akkor még nem volt neve, de azóta már biztosan elnevezték a szemfüles kisgyerekek - mindenesetre én nem tudtam meg. Ő elég termetes nyuszi volt, nem is nagyon bújtunk össze, mert hát ki tudja... - De az is lehet, hogy csak nyuszi voltam hozzá... :)

A nagymamáktól plüssnyuszkókat kaptam minden verzióban, ők elég nyugisak, egyáltalán nem ugrabugrálnak.

Ajkán mondjuk ismerkedtem a degukkal is, akik Anya szerint patkányfélék, de szerintem meg ugyanolyan szőrmókok és édik, csak rövidebb a fülük, és hosszabb a farkincájuk. Szóval szerintem mindenképpen említésre érdemesek a nyuszik között.

De a világ legaranyosabb nyuszikája Nini, aki Rékus játszópajtása, ő is nevezte el Nininek, különben ő kislány (mármint a nyuszi - mondjuk Réka is). Csepelen lakik Bubuéknál egy nagy ládában, de sokszor kijöhet ugrabugrálni. Nini nagyon szereti, ha simogatják, és még a visongó gyermeksereg sem ijeszti el egy kis közös kergetőzéstől. Nagyon megkedveltem őt.

Ninivel egyébként sokféleképpen lehet játszani, sohasem uncsi. A legjobb a kergetőzés a szobában, közben még kacarászni és visítani is lehet. Van úgy, hogy Nini meglepetésszerűen felbukkan mögöttem, megkóstálja a ruhácskámat, megszaglász, barátkozik. Máskor elbújik a számítógépasztal mögött, én pedig próbálom kicsalogatni, de azt annyira olyan nagyon-nagyon csinálom, hogy szegény nem mer előjönni. Ha bent van a dobozában, akkor is lehet vele játszani: meg lehet pöckölgetni az orrocskáját, le lehet lopni az itatót vagy a kallantyút a rácsról, lehet etetni sárgarépával, vagy bármivel, ami a kezem ügyébe esik és a felnőttek nem veszik észre. Ha éppen más ötletem nincs, akkor azzal szórakoztatom Ninit, hogy virágföldet szórok ki mellette a földre. - Ez különösen jó móka, mert tiszta fekete tyutyi lesz tőle a kezem, hirtelen nagy rohangálás támad, aztán mehetünk pancsizni is a mosdóhoz, meg a porszival is lehet játszani egy kicsit. Nini is biztosan élvezi. :)

Rékuséknál egyébként pár napot vendégeskedtem, nagyon kalandos volt. Erről külön számolok majd be, addig is egy közös nyuszis videót mutatok nektek:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarbator.blog.hu/api/trackback/id/tr74537184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zita 2008.04.10. 13:28:46

Kedves Bátor! Zoárd nagyon irigykedve nézte a videót! (na persze nem szegény nyuszit irigyelte) Ő is hasonlóképpen szokott "játszani" a kutyuskáinkkal, szerintem szívesen beszállt volna a nyuszisimibe is. puszi Zita
süti beállítások módosítása