Bátor naplója

Bátorkodom megosztani Veletek mindennapjaim élményeit, érzéseit.

LEGJOBB KÉPEIM

Utolsó kommentek

  • Zsuzsa89: Gratulálok az ezüsthöz! Nagyon jó kis buli lehetett!!! (2013.05.10. 22:55) Olimpiai ezüst!
  • Zsuzsa89: Nekem ez a kép nincs is meg!!! (2013.01.09. 21:52) Piri mami az unokáival
  • Dittta: Nagyon jók a rajzaid!!!! :) (2012.06.13. 20:09) PIK(ásszóbá)TOR
  • Zsuzsa89: Kedves Bátor! Eszter nevében is köszönjük az éneket, nagyon szépen szólt, ügyi vagy! (2012.05.25. 14:30) Elindult a hétpettyes...
  • Dittta: Ez lett a kedvenc dalom. :) Tündér vagy! :) És olyan szépen ejted a szavakat! Zene füleimnek! :) (2012.05.24. 21:16) Elindult a hétpettyes...
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fővárosi kalandozás

2008.11.16. 22:31 Baator

Felutaztunk pár napra "őszülni" Rékus unokanővérkémékhez. Apa Szenszei bácsival edzett, mi pedig Anyával és Bubuékkal igen jól éreztük magunkat.

Kaptunk külön szobát, saját ágyikót, fincsi kajcsikat, és megannyi jobbnál jobb programajánlatot. Persze ha ki sem mozdultunk volna a lakásból, akkor is jól éreztem volna magam, mert Rékusnak rengeteg kincse van a szobájában.

Felfedeztem például a gyöngyfűzés gyönyöreit...

Sétáltattuk Nini nyuszit az udvaron, összeszedtük a lehullott leveleket a kertben, és építettünk belőle egy nagy várat, amit a szél mindig elfújt (örültek a szomszédok...). Voltunk sétálni a Duna-parton, meglátogattuk Koló bácsi stégjét is, ahol folyamatosan égtek a mécsesek. A Lego-kiállításra is elmentünk, ahol csudálatos dolgokat láttunk ici-pici alkatrészekből megépítve. Húha!

baator: Lego kiállításon

Az otthoni programok közül többet is kiemelnék: evés-ivás-mulatérozás, Ludas Matyi nézés, ugrándozás a trambulinon, hancúrozás a nagy zöld sarokgarnitúrán, és lovacskázás Zsoltival... :)

baator: lovacskázás Zsoltin

Anyával meglátogattuk Emma babát (Melinda néni és Tamás bácsi kislányát), de ő még igen sokat alszik, nem pörgött fel a tiszteletemre sem, úgyhogy a nagy labdákkal szórakoztattam magam, valamint megbámulásztam a sok fura holmit a jóga-stúdióban. Voltunk Gyöngyinél is, mert Anya mindig ragaszkodik ezekhez a látogatásokhoz. Gyöngyinél jókat nasiztunk, és megkaparintottam a zöld katicás iránytűjét is. Gyöngyi néni szerezte nekem az uszodai bibikéimre a csodaszert, és ezért nagyon hálásak vagyunk neki. Reméljük, hogy nemsokára ő is meglátogat bennünket. Addig is mi járunk kitartóan a nyakára... :)

Egyszer Ferrarit is vezettem egy nagy bevásárlóközpontban. Figyeljétek csak meg, milyen profin veszem be a kanyarokat: az ellenkormányzást Villámtól tanultam... És a száguldozás közben még a kis utasom (Kicsi Barni) testi épségét is ellenőrzöm időnként. Kérésre megmutatom, hol az ülésem. Így kerek egész az autókázás. :)

Természetesen Szenszei bácsival is találkoztunk a dódzsó megnyitóján. Bemutattam neki a pajtásomat, Barnit, valamint mozgáskultúrámból is megcsillantottam néhány akrobatikus mozzanatot, hátha el tudja lesni a titkot... :)

Szabolcs bácsi dódzsómegnyitója egyébként nagyon jól sikerült, vidám és családias volt a hangulat, csodálatos a hely és profi a szervezés. Találkoztam Zoárd barátommal és pocaklakó kishugával, Lucával (Laci bácsiék pici lányával) és még sok-sok más gyerkőccel. Rögtök összedobtuk a közösbe a gépparkot, aztán ki-ki megkaparintott belőle néhányat, és azokat tologattuk-berregtettük egész este, majd felfedeztük a labdákat és a futkározás-visítozás örömeit. Jól kitomboltuk magunkat! (Majd Laci bácsitól megszerezzük a képeket, és kiegészíttetem Anyával a beszámolót. Addig is itt lehet olvasgatni a megnyitóról, egy kép is van az ünneplő csapatról.)

Szenszei bácsit az utolsó nap kikísértük a repülőtérre, ott is nagyon jól éreztem magam. Anyával róttuk a köröket a mozgólépcsőkön, mutogattam mindenkinek az autóimat, és még a kilátó teraszra is felmentünk repülőgépeket bámulászni. Sajnos felszállást nem láttunk pont, de egy szénaszállító traktor végigpöfögött a kifutópályán, azt volt szerencsém végignézni. :)

A reptérről indultunk haza, és hamar el is aludtam, mert volt mit kipihennem. Ennek a hétnek a tanulsága, hogy csak három napig végzem a jó bevált napi székelési rutint, aztán bezárom a kapukat, és már csak otthon vagyok hajlandó kinyitni az alsó kijáratot. Drága jó szüleim, ehhez tartsátok magatokat a következő programszervezéskor!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarbator.blog.hu/api/trackback/id/tr86828937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsa89 2009.01.06. 11:55:54

Szóval. Bátor. Tök jó volt, hogy eljöttetek hozzánk őszülni (őszölni?)... Zsolti lovacska is nagyon élvezte. Réka is mindig örül, ha a ritkán látott/hallott uncsitesókkal játszhat... Kellene ebből valami hagyományt csinálni. Évszakonként eljöhetnél hozzánk... csakhogy ne mindig csak a blogodból értesüljünk a gyors fejlődésedről... Most aztán, hogy már dumcsizni is tudunk, sokkal több dolgot tudunk együtt csinálni... van is egy ötletem... ha legközelebb eljössz, elviszünk Rékus kedvenc játszóházába, kirúgunk egyet a hámból!
És ha legközelebb is elhozos Anyát és Apát, akkor ők is játszhatnak :)

Zsuzsa89 2009.01.06. 11:56:49

Ui: Anya ugye nagyon örül, hogy ilyen sokat hozzá(d)szólok? :)))
süti beállítások módosítása